Over Acquisitie België

Dankzij onze onafhankelijke positie en korte communicatielijnen geniet u bij Acquisitie België van een snelle en flexibele dienstverlening. Onze werkwijze combineert voor u heel wat voordelen:

Een ruim aanbod

Acquisitie België heeft permanent een groot aanbod machines in voorraad en beschikt over een wereldwijd netwerk van relaties. Onze uitdaging bestaat eruit de door u beoogde machine binnen een redelijke tijd te kunnen leveren. Hebben wij de machine niet in voorraad, dan overlopen wij ons netwerk. Zo vinden we voor u altijd wat u zoekt én aan de beste condities.

Machines van topkwaliteit

De meeste machines die wij in huis hebben, komen uit onze eigen bron. Vooraleer ze in ons verkoopaanbod terecht komen, ondergaan ze een grondige inspectie en worden ze gerepareerd waar nodig. De herstellingen worden uitgevoerd door deskundig opgeleid personeel.

Sterke knowhow

Acquisitie België beschikt over een team met ruim 30 jaar Caterpillar ervaring en kan u zodoende uitstekend adviseren over de juiste machines voor al uw projekten.

Individuele service

Wenst u bepaalde aanpassingen aan de machine? Of wil u ze geschilderd zien in de kleur van uw eigen vloot en voorzien van uw logo? Acquisitie België voert alle transformaties met de grootste zorg uit.

Snelle levering

Waar u ook zit, Acquisitie België zorgt ervoor dat de machines veilig ter plaatse aankomen en meteen inzetbaar zijn. Dankzij onze centrale ligging – kort bij de belangrijkste zeehavens van België, Nederland en Duitsland – en dankzij onze uitstekende relaties met de maritieme transportbedrijven organiseren wij Snelle transporten voor onze klanten.

Mocht u nog vragen hebben…